Csodás hétköznapok-Kacagó koncert

     Az Árokszállási Téli Esték keretein belül 2017. november 30-án Levente Péter előadását nézhették meg a gyerekek a Petőfi Művelődési Házban.

Csodás hétköznapok címmel kacagó koncert várta az óvodás és kisiskolás korosztályt. Az előadások elején az égből pottyant vendég énekszó kíséretében érkezett meg a terembe. Majd a közönség soraiból kiválasztott gyerekekkel egy vidám és érdekes szerepjáték vette kezdetét a színpadon. A gyermekeket felnőtté varázsolta, ő pedig átváltozott az ő gyermekükké.

De a nézők sem maradtak ki a mókából, hiszen Levente Péter őket is bevonta a játékba, így aktív részesei és szereplői lettek a műsornak. A központi téma a család volt, ehhez kapcsolódtak a különböző hétköznapi szituációk. A gyerekek beleélve magukat a történetekbe, nevetve, kacagva, észrevétlenül jutottak olyan információkhoz, melyek értéket jelentenek és felhasználhatják felnőtt életük folyamán.

A műsor végén a művész mindenkitől tenyérérintéssel búcsúzott el, sőt a gyerekek elköszöntek Levente Péter kísérőitől is, Török György bábos-gitárostól és Hakapeszi Makitól is.2017-12-04 16:05


Vissza