Tájékoztatás a Munkácsy Mihály utca forgalmi rendjének megváltozásáról

     Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Jászárokszállás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 255/2022. (IX.08.) határozatában támogatta a Jászárokszállás, Munkácsy M. utca forgalmi rendjének megváltoztatását, mindkét irányból 3,5 tonna össztömeget meghaladó járművek behajtási korlátozását „Kivéve engedéllyel” kiegészítő tábla kihelyezésével.

A táblák kihelyezését követően a Munkácsy M. u.-ba a „Tehergépkocsival behajtani tilos” táblák értelmében tehergépkocsival - kivéve a legfeljebb 3500 kilogramm megengedett legnagyobb össztömegű, zárt kocsiszekrényű tehergépkocsit -, valamint vontatóval, mezőgazdasági vontatóval és lassú járművel tilos lesz behajtani. A „Kivéve engedéllyel” kiegészítő tábla lehetőséget ad „Behajtási engedély” birtokában 3,5 t összetömeget meghaladó zárt kocsiszekrényű tehergépkocsi, valamint vontató, mezőgazdasági vontató és lassú jármű behajtására.

A „Behajtási engedély” ügyintézése kapcsán kérjük keressék a Polgármesteri Hivatal Műszaki Irodáját ügyfélfogadási időben. A kérelem az M14. számú nyomtatványon nyújtható be, ami elérhető a város honlapján, az alábbi linken:

https://www.jaszarokszallas.hu/?module=news&action=getfile&fid=146753

 

Közreműködésüket köszönjük!


2022-11-30 11:21


Vissza