Tájékoztatás kéményseprő-ipari közszolgáltatásról

     Mint bizonyára értesültek róla, a kéményseprő-ipari közszolgáltatást ez idáig ellátó szolnoki Fűtéstechnika Kft. felszámolásra került. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2014. november 03. naptól kezdődően Társaságunkat, a kecskeméti székhelyű, állami, önkormányzati tulajdonosi struktúrával bíró FILANTROP Környezetvédelmi és Fűtéstechnikai Nonprofit Kft-t jelölte ki J-N-SZ. megye 78 településén a kéményseprő-ipari közszolgáltatás feladatának ellátására.

A szolgáltatás átvétele jelenleg zajlik.

Célunk a kéményseprő-ipari közszolgáltatás folytonosságának mihamarabbi zökkenőmentes helyreállítása.

Elképzeléseink szerint az eddigi struktúra megtartásával továbbra is négy (Szolnok, Karcag, Mezőtúr, Jászberény) kirendeltséggel és ügyintézési helyszínnel kívánjuk fenntartani a szolgáltatást.

A továbbiakban felmerülő változásokról, a kialakuló elérhetőségi útvonalról az ügyfeleket és a településeket is honlapunkon kívánjuk tájékoztatni.

Honlapunk elérhetősége: www.filantrop.org

A szükséges kéményvizsgálatok megrendelésével és a sormunka tevékenységgel összefüggő munkavégzésekkel kapcsolatos igényeiket a filantrop@filantrop.org  e-mail címre legyenek szívesek megküldeni. Ezen felül a 76/322-321–es telefonszámon is fogadjuk jelzéseiket.

A teljes körű szolgáltatás megindulásáig a lakosság és az ügyfelek megértését és türelmét kérjük.

Dongó József

FILANTROP Kft.

ügyvezetője


2014-11-25 08:26


Vissza